Een Gids Voor Bedwantsen

Hoewel het een onderwerp kan zijn dat sommige mensen doet rillen, betekent dit niet dat het niet belangrijk is. Hoewel veel mensen bedwantsen associëren met vuil zijn of gebrek aan netheid, is dat niet per se waar. Als u op zoek bent naar gedegen advies over het omgaan met deze vervelende en zenuwslopende kleine dingen, dan is onze gids voor bedwantsen een must voor u.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn kleine, onschuldige insecten die tijdens de slaap van je bloed leven. Deze kleine, vervelende beestjes kunnen moeilijk te herkennen zijn. Ze zijn klein en kunnen zich goed verstoppen.

Oh, hadden we al gezegd dat je ze ook niet zult voelen als ze je bloed opzuigen? Gek toch? Deze plagen zijn onhygiënisch en kunnen hinderlijk zijn. Het is belangrijk om waakzaam en snel te zijn in het omgaan met tekenen van bedwantsen. Ze kunnen zich snel vermenigvuldigen. Een bedwantsenplaag is niet iets wat iedereen wil.

Zijn bedwantsbeten een probleem?

Wakker worden met wat volgens jou bedwantsbeten op je huid zijn? Veel kleine plagen kunnen insectenbeten achterlaten. Zonder een arts te raadplegen, kan het voor een persoon moeilijk zijn om de bron van irritatie te identificeren.

Het kan moeilijk zijn om te bepalen wat uw huidirritaties veroorzaakt als er zoveel mogelijke oorzaken zijn.

We zullen echter de details bespreken over hoe een bedwantsbeet eruitziet en aanvoelt. Als u echter denkt dat u gebeten wordt door bedwantsen, kunt u het beste met uw dermatoloog praten en iemand vragen om uw huis meteen te controleren op bedwantsen.

Meestal vindt u bugbits op gemakkelijk verkrijgbare huid die zichtbaar zijn terwijl u slaapt. Zoals uw nek, gezicht, handen, armen, benen, borst en voeten. Ze hebben meestal een groot aantal aanbeten die zich in een lijn van enkele centimeters van elkaar bevinden of in een zigzagpatroon.

De meeste beten van bedwantsen veroorzaken een soort irritatie. Dit kan variëren van lichte zwelling en jeuk tot een licht branderig gevoel.

Hoe zien bedwantsbeten eruit?

  • Helder centrum met een licht verhoogde, rode jeukende bult
  • Brandend of pijnlijk gevoel van rode vlek
  • Jeukende rode bult met een donker centrum, omgeven door lichtrode zwelling
  • Bites zijn verkrijgbaar in een lijn- of zigzagpatroon
  • Kleine rode bultjes die netelroos of blaren omgeven.

Zijn bedwantsen een probleem?

Hier zijn een paar dingen waar u op moet letten als u denkt dat u bedwantsen heeft.

  • Zoek naar donkerrode, bruine en crèmekleurige vlekken in de spleten van uw matras. Deze worden veroorzaakt door Bed Bed uitwerpselen.
  • Check zeker tussen je boxsprings en je matras
  • Kijken onder je boxspring in de buurt van nietjes en in de buurt van tags.
  • Zoek naar kleine bloedvlekken van beten met opgedroogde en bevlekte lakens of pyjama’s.
  • Witte of heldere huid/stof. Dit is huid die door de nimfen wordt afgeworpen als ze volwassen worden
  • Bedwantsen bijten op je huid

Bedwantsen kunnen zich goed verstoppen en verschuilen zich graag op donkere plekken die zelden worden gezien of aangeraakt.

Waar moet je op letten bij het inspecteren van je matras op bedwantsen? Je moet ook uitkijken voor uitwerpselen, eieren en nimfen bij het inspecteren van je matras op bedwantsen.

Nimfen zijn babybedwantsen die klein en crèmekleurig zijn. De eieren zijn kleiner van formaat en meer wit. De uitwerpselen zijn meestal donkerbruin of crèmekleurig. De bedwantsen zijn ook donkerbruin.

UV-lampen zijn ook een hulpmiddel waarmee u de tekenen van bedwantsen beter kunt zien dan daglicht. Koop eerst een zaklamp of UV-lamp. Maak dan je slaapkamer zo donker mogelijk, kijk dan in dezelfde kieren onder de lakens enzovoort. Je zult merken dat het UV-licht vervellingshuid, eieren en zelfs de bedwantsen zelf onthult.

Hoe zich te ontdoen van bedwantsen:

  1. Identificeer de besmette gebieden.
  2. Voorkom dat de besmetting zich verspreidt.
  3. Verwijder alle aangetaste meubels, tapijt, linnengoed en vloerkleden en gooi ze weg of maak ze grondig schoon.
  • Breng geen besmette items in het gebied zonder volledig te hebben behandeld.
  • Alle besmette gebieden moeten worden behandeld om de insecten te doden. We raden aan om professionals in te huren.
  • Het goede nieuws is dat je zelf niet met bedwantsen te maken krijgt. In feite heb je veel meer kans om succesvol te zijn als je iemand inhuurt om je te helpen van bedwantsen af te komen, dan als je het allemaal zelf probeert op te lossen.

    Vergeet niet dat bedwantsen meesters zijn in het verbergen van zichzelf. Ze weten dat als ze verborgen kunnen blijven, ze meer kans hebben om te overleven. Ze zijn dus ongelooflijk goed in verborgen blijven. Ze blijven niet zomaar in je boxspring of matras zitten. Ze kunnen zich verstoppen onder vloerbedekking, in vloerkleden en zelfs onder vloerplanken. Ze zullen zich verstoppen waar hun kleine lichaam past.

    Een professional kan je alle tools en kennis geven die je nodig hebt om alle bedwantsen en eieren te elimineren en uit te roeien. Hoe eerder u een professional inschakelt, hoe minder het ook kost. Het is veel moeilijker om later van bedwantsen af te komen.

    Hoe besmet linnengoed en beddengoed te behandelen:

    • Was uw beddengoed en kleding gedurende 30 minuten met HEET water. Omdat kleuren kunnen uitlopen, is het belangrijk om gelijke kleuren te gebruiken. Houd er ook rekening mee dat sommige items kunnen worden geruïneerd, omdat hoge temperaturen vaak bepaalde stoffen kunnen beschadigen.
    • Droog het linnengoed 30 minuten op de hoogste stand. Vergeet niet om het beddengoed 30 minuten op de hoogste temperatuur te drogen.
    • U kunt een hoge hete stoomboot gebruiken om meubels, zoals uw bank, banken, stoelen en alle andere stoffen meubels die niet gewassen kunnen worden, schoon te maken.
  • Plaats kussens en kussens in donkere, luchtdichte zakken die verzegeld kunnen worden. Als je kunt, laat ze dan buiten in de hitte (95+) Tijdens koude klimaten kan het enkele maanden duren om bedwantsen te doden met deze methode.
  • Plaats kleinere items, zoals knuffels, in de vriezer. -18°C (-17°C). Bewaar deze temperatuur maximaal 4 dagen op kamertemperatuur.